Hoe maak je een bloemstuk

Toef

 

 

 

Dit is een moeilijke vraag om precies te beantwoorden omdat we niet allemaal het zelfvertrouwen hebben om ons staande te houden. Maar ik zal proberen u enkele aanwijzingen te geven om u te helpen uw eigen vaardigheden te ontwikkelen.

Ten eerste is het belangrijkste dat u op uw eigen kunnen vertrouwt. Er is niet zoiets als de juiste of de verkeerde manier om te leren hoe je een bloemstuk moet maken. Het enige wat we kunnen doen is onszelf afvragen – ben ik goed genoeg? Ervaren bloemisten zullen u waarschijnlijk vertellen dat niemand een bloemstuk kan maken dat hetzelfde is als een ander; het moet gezien en correct begrepen worden door een ervaren bloemist. Als u zelfverzekerd genoeg bent om het snijden, opbergen en presenteren uit te voeren – dan heeft u waarschijnlijk wat nodig is om het bloemwerk tot in de perfectie af te ronden.

 

longus maximus

 

Onze Engelse tuinen bieden vele vormen in het bloemenlandschap, zoals heuvels, dimensies en informele vormen. Als u een verticale bloemcompositie wenst, beperk dan de vorm en de grootte van de stekken tot een minimum en vertrouw meer op de stof waarmee u de schikking maakt.

Als u geen verticale stand heeft of een lange periode met vertakte stengels, dan zal een winderige stijl waarschijnlijk voor u werken.

Een persoonlijke favoriet voor een winderige stijl is de “racte montana” van de “Don Juan” school. Waarom? De “venturado”, dat is tussen de takken, is zeer dicht en open, met een willekeurige verdeling van groen. De takken zijn in oneven aantallen gesnoeid en de schikking ziet er los en plezierig uit.

Een natuurlijke factor die van invloed is op de manier waarop we naar bloemmotieven kijken, is onze relatie tot het object van het bloemmotief. Een arrangement dat er niet uitziet, zal iemand die ernaar kijkt verontrusten, terwijl een goed gedefinieerd en gestructureerd bloemmotief afstotend zal werken.

 

We weten dat kleuren onze emoties stimuleren.

Zodra u uw tuinthema hebt bepaald, kunt u uw tuinmeubelen kiezen om uw visie te vervolledigen.

Er is zoveel keuze in tuinmeubelen, dat het overweldigend kan zijn. Maar als u uw keuzes wilt beperken, overweeg dan het volgende…

Ten eerste moet u beslissen of u uw tuintafel en tuinstoelen alleen voor amusement wilt, of voor elke gelegenheid. Als entertainen uw smaak is, dan zult u sets willen vinden die goed gemaakt zijn en een lange tijd mee zullen gaan.

U zult ook moeten nadenken over de vraag of u een eettafel en stoelen voor buitenmaaltijden wilt of alleen een hangmat om te ontspannen.

Als u op zoek bent naar de verlichting in uw tuin, zult u een aantal mooie, witte afgeprijsde teak tuinmeubelen willen vinden. Teak is een massief hout dat jarenlang mooi zal blijven. Vermijd ook het kopen van de zeer laag geprijsde hars of geschilderd hout.

U zult vrij beperkt zijn in de ruimte in uw keuze als het gaat om tuinbanken. U luifels.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.