citroen uw leven

Als je heel jong bent, ben je van nature gefascineerd door de omgeving om je heen; door de natuur om je heen en de mensen in je omgeving. Je kijkt naar de dieren en wezens die zich van de ene plaats naar de andere verplaatsen, in een ritmisch proces. Je kijkt naar de havik, de feniks, in de vlucht, je kijkt naar de dolly en het katje terwijl ze speels rondlopen en zich in allerlei nieuwe situaties storten. Je bent er getuige van hoe ze springen en op hun rug vallen, met hun gezicht naar boven terwijl ze ter plekke rollen, van links naar rechts, en hun gevleugelde vleugels op hun voorhoofd laten rusten, terwijl ze naar binnen wijzen alsof het een toverstaf is. Na geruime tijd is het je duidelijk dat alle gebeurtenissen gewoonte zijn, want het is heel moeilijk om de dieren en wezens in bedwang te houden. Je waardeert de flikkerende schaduwen op de gezichten van de mensen als ze definiëren of waarderen wat er om je heen gebeurt.

Opgegroeid zijnde in een vaag religieus huis zie je al die rituelen en gebruiken van de religie. Het is moeilijk te beschrijven hoe u denkt over al die tradities en praktijken, en de dynamiek van elke groep. Je bent van nature geneigd de voorkeur te geven aan elke godsdienst en cultuur die je vertrouwd is. U bewaart nog enkele ingebedde herinneringen aan een wachtend logisch denkproces van het leven; weinig paden te volgen en uw tijd effectief te gebruiken.

In de afgelopen jaren bent u zwaar geworden in kleuren die verband houden met religieuze overtuigingen. U mag de religie en haar altaar niet vergeten. Het is moeilijk om de religie n welke plaats dan ook in die plaatsen te vinden. Je houdt van de kleuren van de religie, de symbolen en de rituelen. Er is niet één manier om je religieuze overtuigingen te verzoenen met die fascinerende wereld waarin wij allen leven. Je kunt allerlei wonderbaarlijke algebraïsche 310etti effecten uitvoeren op boten, je vordert de majesteit in de zee en in de hoofden van toekomstige eigenaars. Je wordt verliefd op het zeilen in die boten, je reist het hele land door in die boten, en je bent eeuwig in het weekend. U bent op veel plaatsen ook een geboren bezitter. U kunt ook wat van die mooie grond krijgen door de landmeting, landtitels en grondwaarden. U kunt ook uw concurrentie raadplegen over het land dat u van plan bent te kopen, wat misschien maar een klein stukje grond is.

Maar alles is niet waar het is. Alles is waar u naar toe gaat in dat land, waar u denkt naar toe te gaan maar u bent zich nog niet bewust in welke richting u gaat. Deze zaak moet je oplossen. En het gebeurt maar één keer in je leven. Daarom vereist het een staat van ongewone kracht.

Maar wanneer je opkijkt en begint rond te draaien, overweeg je of je leven met betrekking tot de religie waar je enthousiast over bent, alles is wat er van is, wanneer alles gezegd is en je vrienden er niet meer zijn. En dan hebben de gebeurtenissen in je leven een rijk, vol en verrukkelijk aroma voor je gekregen. U maakt zich niet zo druk om de godsdienst, die lijkt u in feite helemaal niet te raken. U bent filosofisch en spiritueel.

De problemen van het leven gaan u helemaal niet aan, in plaats daarvan denkt u misschien dat ze u raken om wat ze uw leven geven.Maar in werkelijkheid is uw leven vol van de vele dingen die u graag meemaakt. Je hele leven spaar je je geld; je wordt rijk door te sparen en winstgevende investeringen te doen. Je hele leven ervaar je de vreugde van het opvoeden van je gezin in een comfortabel huis. En je hele leven ben je gezegend om je tijd te gebruiken om te spelen en om soms gewoon vrij te zijn om je zorgen te maken zoals jij dat wilt. Dat is alles. En wat betreft andere ontmoetingen die niet zo aangenaam en bevredigend zijn, dat maakt uiteindelijk niet zo veel uit omdat je je er niet zo druk over maakt.

Af en toe krijg je een gedachte: "Zo is het nu eenmaal"! Je leven stopt geen seconde. Je hebt diepgaande ervaringen die je behoeften bevredigen, en dan zijn er andere die een complete tijdverspilling zijn. Nu en dan heb je tijd wanneer je wilt, je hebt veel bezit van een of andere materiële hebzucht. Dan is er dat gevoel dat je op oudere leeftijd bent misbruikt. En dan is er ook nog dit moment waarop je het onbekende ontmoet, het met geen mogelijkheid weet, of mensen beïnvloedt, maar dan is het alsof al deze dingen al een paar weken of maanden in je leven zijn. En het gevoel ondanks de onderstromen en grenzen van het christendom, dat de basis is van je oppoetsen van je spirituele levensvisie; om stap voor stap verder te gaan in een kosmische reis met God! Al die momenten, die 'mislukkingen', zijn op te vatten als stappen om mettertijd beter en krachtiger en groter te worden. Dat is de volgende grote les voor de mensheid! En tot vandaag: laat de stroom je niet overkomen, meesterschap!

Ze zeggen: Voor elke citroen is er een mix

En het echte sap van het leven komt van de metabolische dranken die natuurlijke gezondheidsdranken bevatten (waaraan sommige mensen in overmaat geven)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.