Makelaars in onroerend goed

Den Haag makelaar

 

De taak van een makelaar is het vinden van potentiële kopers, voor te bereiden lijst en prijsinformatie voor eigenschappen, bezoek eigendom lijst namens de koper, helpen de koper met hun financiering en afsluitkosten, dienen als onderhandelaar tussen koper en verkoper in een onroerend goed transactie, en het beheer van het escrow-proces. Hun gevarieerde verantwoordelijkheden kunnen alles omvatten wat een breed gebied bestrijkt, zoals: het bepalen van de waarde van onroerend goed, het bijstaan van kopers bij de evaluatie en het beheer van hun financiering, het onderzoeken van de waarde van te koop staande eigendommen in een specifieke buurt en het evalueren van potentiële verkopers om hen te helpen bij hun aankoop.

Makelaars treden op als tussenpersoon tussen verkopers en kopers. Zij zijn de opgeleide deskundigen binnen onroerend goed die een vitale dienst voor beide partijen. Real Estate agenten ‘hoog opgeleide beroepen worden steeds meer in de vraag, zoals meer kopers zoeken de hulp van gekwalificeerde makelaars in onroerend goed te onderhandelen over hun verkoop van onroerend goed. In de afgelopen vijf jaar is de onroerend goed industrie gegroeid en beïnvloed bijna 100 miljard dollar per jaar. Op zoek naar huizen of onroerend goed te koop kan nu worden bereikt een aantal manieren: makelaars kunnen worden gevonden onderhandelen met verkopers van onroerend goed over de verkoop van onroerend goed namens de kopers, door het gebruik van full-service vastgoedbeleggers en hun medewerkers, of het kopen van huizen namens huizenkopers door middel van particuliere verkoop.

Makelaar verantwoordelijkheden:

– Agenten vertegenwoordigen de consument en werken niet voor iemand anders. Hun werkovereenkomsten mogen hen niet verhinderen informatie te onthullen of op te treden op een manier die de relatie tussen de vastgoedconsument en de makelaar in gevaar kan brengen, noch mag de agent iemand anders vertegenwoordigen in de transactie. Het is onethisch voor een makelaar om ongevraagd informatie te geven of te zoeken naar de vertegenwoordiging van de koper bij het vertegenwoordigen van een specifieke partij in een onroerend goed transactie.

– Een makelaar vertegenwoordigt geen verkopers, kopers, adviserende klanten (in tegenstelling tot het werken met hen direct), of een makelaardij proberen om zowel de verkoper en koper te vertegenwoordigen. Hun werkrelatie moet zo open mogelijk zijn met de Multiple Listing Service (MLS) in het geval ze werken voor een verkoper, en mag niet direct, op enigerlei wijze, de belangen van zowel de verkoper als de koper in gevaar brengen.

– Makelaars werken voor kopers en verkopers. Zij ontvangen alleen betaling wanneer een transactie is voltooid. Het honorarium van de makelaar wordt over het algemeen bepaald door de prijs die zij voor een eigendom bedingen en de voorwaarden die tot de uiteindelijke verkoop hebben geleid, of de aan- en verkoopovereenkomst tussen de partijen.

Dubbel Agent Beleid:

o Een agent vertegenwoordigt zowel verkopers als kopers, dus dat is de enige keer dat een makelaar juridisch advies, raad en/of wijzen de koper of verkoper in de richting van de juiste professional kan geven.

o Als u een makelaar vindt die een dubbele agent is en hen vraagt om u te helpen, is de makelaar verplicht om u te vertellen dat zij voor de verkoper werken. Als u besluit om hen voor u te laten werken, zijn zij verplicht om eerlijk te werken voor uw beste belang.

o Voordat u een makelaar van zowel de koper als de verkoper op de hoogte stelt van uw voornemen om met hen samen te werken, is het verstandig om eventuele conflicten die zich kunnen voordoen te bespreken. Als de makelaar werkt voor de verkoper en je liquideren te kopen van hen, een makelaar het standpunt van het pand dat u koopt een lease te worden een aanbod aan de verkoper. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de agent niet werkt voor en vertegenwoordigen de partij die ze werken voor, omdat de makelaar is verplicht om de kopende of verkopende partij te vertellen bij elke gelegenheid.

Omdat de makelaar zijn inkomen ontleent aan commissies, heeft hij de keuze om niet te werken met kopers of verkopers die hij wenst te vertegenwoordigen. Met andere woorden, een makelaar heeft flexibiliteit bij het vertegenwoordigen van zowel de koper of verkoper. Dit gezegd hebbende, de makelaar moet altijd uitputten alle mogelijke wegen om een ³”goede deal voor zowel kopers als verkopers te vinden, in dit geval betekent zowel zeer gemotiveerde verkopers en savvy kopers. Als koper gaat de tijd die u doorbrengt met uw makelaar niet alleen over het pand zelf. Uw makelaar doelstellingen zijn waarschijnlijk meer afgestemd op de beste belangen van de verkoper en de beste belangen van de makelaar, omdat ze allebei hetzelfde doel van het binnenhalen van de hoogst mogelijke prijs voor zowel de verkoper of de makelaar.Wanneer een makelaar is het vertegenwoordigen van de koper of verkoper, hun loyaliteiten liggen bij hun cliënt. Zij zullen meer dan waarschijnlijk proberen om u te sturen in de richting van de minst populaire pad, waardoor de beste deal voor hen. Een savvy makelaar zal soepel weigeren om een short cutsing van de aankoop / eigendom orde die u niet volledig waarderen.

Onroerend goed professionals hebben fiduciaire verplichtingen jegens hun klanten:

– Vastgoedprofessionals zijn verplicht hun cliënten te vertegenwoordigen in het beste belang van hun huidige cliënt, en niet de partij die hun salaris betaalt.

Lees meer:

Den Haag makelaar

Makelaardij Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.