Leren communiceren met uw kinderen

Zwarte Tutor Videogesprek Voeren Met Leerlingen

Eigenlijk vanwege mijn persoonlijke ervaringen ermee heb ik het gevoel dat kinderen, die alleen Engels kunnen, in het Engels zouden kunnen leren communiceren door codes te ondertekenen. Dat is de hoofdgedachte achter het idee: dat het oké is om een ​​paar letters te leren en ze te laten weten waar ze voor staan.

Een van de redenen waarom het zo nuttig kan zijn om enkele van de tekens te leren en ze te laten onthouden, zodat ze gemakkelijk met je kunnen communiceren wanneer je ze ontmoet, is omdat het heel gemakkelijk is om te doen. Het duurt letterlijk minuten. Terwijl gebarentaal (de meest populaire), maanden kan duren om te leren. Met mijn systeem om tekens te leren en de betekenis erachter te leren, heb ik de afgelopen anderhalf jaar mensen meer Engels kunnen leren dan ik in de afgelopen tien jaar bij elkaar heb kunnen doen.

Het mooie is dat het zo gemakkelijk te leren is. Als je ze een boek over de basis van Engels zou geven, zouden ze waarschijnlijk ontdekken dat het heel gemakkelijk te leren is. Maar ze zouden het mis hebben. Hoe kunnen ze iets leren dat hun nog nooit in een klas is geleerd? Maar tekens en de betekenissen erachter kunnen in de praktijk worden geleerd.

Een van de redenen waarom het zo'n geweldig idee is om de borden te leren kennen en ze te begrijpen, is dat het een geweldige manier is om je los te maken van de toeristenmassa's die de stad komen bezoeken. Zoals wat ze zeggen "Go East, Young Man, or Go South, Old lady". Door de tekens te leren lezen, kunt u enkele van de betekenisloze zinnen echt in een nieuw perspectief plaatsen.

Het is natuurlijk niet alleen de taal. Het is belachelijk om te denken dat het maar in één taal wordt gesproken. Het menselijk lichaam heeft een immuunsysteem dat uit vele afzonderlijke delen bestaat die allemaal voortdurend met elkaar in wisselwerking staan. Zelfs de hersenen bestaan ​​uit ongeveer twintig verschillende soorten neuronen. Als je twee van die hersendelen kunt verbinden met de massa van het lichaam, krijg je een kaart om dat lichaam te bewegen. Het lichaam is een kaart en als je de taal van het lichaam kunt leren, heb je een manier om met het lichaam te communiceren en ook met de mensen die je komen bezoeken.  Gebarentaal Nederlands

Miljardair Pierre Omidyamm heeft zijn geld geïnvesteerd in dit laatste nieuwe idee en is bereid er zoveel geld in te steken als hij wil. Het punt dat ik dit schrijf, is dat het laat zien dat mensen eindelijk klaar zijn om te gaan zitten en te zeggen: "Ja, we willen dat onze kinderen op 8-jarige leeftijd schrift kunnen lezen. Niet iedereen kan dat. Met andere woorden, we willen dat onze kinderen alle middelen hebben om succesvol te zijn." Sommige mensen zien dit misschien als een andere manier om de prestatiekloof weg te redeneren. Pierre Omidyamm is tenslotte pas eenenvijftig jaar oud. Als hij dit in zo'n korte tijd kan bedenken, waarom kan niemand dat dan? Ik denk dat het antwoord in onze kindertijd ligt.

Toen ik zijn leeftijd had, ging ik er gewoon vanuit dat school ergens in de toekomst zou zijn. Ik was niet voorbereid op hoe geavanceerd mijn kind zou zijn. Ik wist dat hij een goede opleiding nodig had om te kunnen concurreren met alle jonge mensen op school. Maar ik wist niet in welk vak hij zou worden opgeleid. Sterker nog, ik wist niet eens in welk vak hij bijles zou krijgen tot hij in groep zes zat. Het enige wat ik wist was dat ik een hekel had aan wiskunde en er een hekel aan had om het op de lagere school te moeten doen.

Ik realiseer me nu dat de apathie ten opzichte van wiskunde en het feit dat ik het op de lagere school moest beginnen, een factor was die heeft bijgedragen aan mijn gebrek aan kansen om in de problemen te komen toen ik op de middelbare school zat. Als je al op jonge leeftijd goed kunt lezen en schrijven, gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Ik bedoel dat bijna elk tijdschrift ter wereld informatie over wiskunde heeft. Het zijn niet alleen de saaie dingen die je uit de krant haalt.

Ik zal u een voorbeeld geven, heb alstublieft geduld met mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.