Hoe vergelijk je uitvaartverzekeringen

Hoe uitvaartverzekeringen vergelijken

U zult verschillende factoren moeten benaderen wanneer u polissen vergelijkt om te bepalen welke uitvaartverzekering het meest rendabel is. Hier zijn een paar van de belangrijkste criteria die u zullen helpen om de meest kosteneffectieve verzekering te kiezen.

Het eerste ding om te overwegen is hoe duur uw laatste uitgave zal zijn. De meeste mensen gaan meestal voor een vulbare begrafenisverzekering, omdat goedkopere begrafenisverzekeringen mogelijk niet hetzelfde dekkingsniveau bieden. Als u van plan bent om uw laatste procedure te gebruiken om de wateren te testen, moet u wegwerp uitvaartverzekering levensverzekering overwegen. Deze polissen kunt u stoppen met elke levensonderhoudende behandeling, doe een procedure gat, maar de meeste begrafenisverzekeringen zijn niet opgezet om deze zelfde optie te dragen. Nogmaals, zorg ervoor om te winkelen rond voor een beleid dat bij u past.

Een beleid dat is SMS-RR (SMS-R) kan worden gebruikt om de kosten van een uitgebreide Rated levensverzekering (ERL) te dekken na de normale termijn. Dit betekent dat zolang u na uw overlijden blijft werken, u gedekt bent. U bent dan wel hoge premies verschuldigd. Bij een ERL vreet de inflatie namelijk aan uw portemonnee. Toch, als je relatief jong bent, en werkt met een relatief laag inkomen, zolang je niet boventallig wordt, is dit een goede optie. Hoewel de premies stijgen, bent u gedekt zolang u een reguliere baan heeft.

De dekking die een uitvaartverzekering u geeft is meestal volledig, maar zonder dekking. Als je een enkele uitvaartdienst dekt, heb je op zijn minst een paraplupolis voor je uitvaartonderneming. Als u een uitvaartonderneming en een aantal begrafenisondernemingen moet dekken, loont het sowieso de moeite om een overkoepelende polis te hebben. Als u een forfaitair bedrag betaalt bij uw overlijden, zult u eindigen met nog minder van een erfenis aan uw begunstigden. Overweeg een collectieve polis als uw werkgever een groepsverzekering heeft voor uw werknemers. Een paraplupolis geeft u gemoedsrust.

Om het dekkingsniveau te bepalen dat u nodig hebt, moet u uw verzekeraar zorgvuldig onderzoeken. Hebben ze kantoren die voor u niet toegankelijk zijn? Laten ze u optreden als agent? Hebben ze werknemers die ze niet kunnen controleren? Een stand-alone uitvaartcentrum is misschien niet voldoende, vooral als u naar het uitvaartcentrum moest reizen als onderdeel van uw bedrijf. De back-up uitvaartondernemer kan een extra kostenpost zijn die u niet zou moeten betalen. U zult onderzoek moeten doen, maar uiteindelijk zult u weten waar u moet zoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.