Concrete floer coating

poedercoatingproces van metaalproducten - coating stockfoto's en -beelden

Afgezien van het binnendringen van mechanische machines, kunnen verontreinigingen en agressieve vloeistoffen de betonnen fundering onder uw vloer binnendringen. En als ze niet goed worden onderhouden, kunnen deze scheuren een risico worden omdat ze steeds zichtbaarder worden. Een investering in coating kan dit probleem oplossen. En dat is niet alles; de garantie van nieuwe coatings op elk oppervlak geeft u toegang tot de strengste vorm van vloercoating.

De juiste coating kiezen

Ondanks de bovengenoemde nadelen biedt coating een aantal voordelen ten opzichte van overlevenden van betonnen vloeren en blijft het zakelijke bieders, industriële collega's en vastgoedleners aantrekken. Laten we verder gaan met het voorbeeld van een wasstraatvloer:

Beneden is de vloer van een nieuw gebouwde winkelruimte. Het is gemaakt van beton. Hierop is een vloercoatingtechnologie toegepast en er zijn roestbestendige coatings op aangebracht om deze te beschermen tegen oppervlaktedegradatie. Je kunt duidelijk de nieuwe vloercoating zien – een dunne, gelijkmatige lijn. Deze coating blijft veel langer zitten dan een typische coating en gaat veel langer mee.

Er zijn meer voordelen. Een ander duidelijk voordeel is het feit dat elk stuk vloercoating dof wordt en sneller begint af te pellen. Dit is een nadeel dat u pas over een aantal jaren merkt, aangezien deze buitenlaag doorgaans wordt afgebouwd zodra de volgende laag is aangebracht. De levensduur van deze buitenlaag kan echter worden beperkt met een coating, waardoor de duurzaamheid van uw constructie wordt gegarandeerd.

Het doel van coating is om de vloer een gemeenschappelijke visuele taal te geven, het uiterlijk van het oppervlak te verbeteren en de selectie van specifieke kleuren en patronen te voorkomen. En in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, worden de coatings niet echt op de vloer aangebracht. De processen, bekend als foto's Bulbs, worden toegepast op het mengsel van fysische, mechanische en chemische middelen. In complexe situaties is de combinatie van al die agenten een stuk complexer dan de simpele voorzieningen.

Werken aan coating

Nadat u de juiste coating heeft gekozen, gaat u de coating aanbrengen. Uw distributeur moet echter over de juiste apparatuur beschikken om deze klus te klaren. Tegenwoordig worden coatings meestal in lijn aangebracht, Electron Laseraged (EL-aging). Dit is een geavanceerde techniek en maakt gebruik van een EL-pulssysteem. Een hoge energie-index wordt geleverd tot op de nanoseconde, waarmee de hawk Gawker wordt vermenigvuldigd. Als gevolg hiervan zal de coating worden verspreid over duizenden hemisferen die volwassen zijn aan het oppervlak, de Parker Space, het bloemblad en de omgeving. Het is inderdaad een tijdrovende operatie. Dus misschien wilt u andere alternatieven voor coating overwegen.

De slimste keuze die u kunt maken, is kiezen voor een composiet op harsbasis dat, met zijn vastestofpolymeren, een laagrisico-alternatief biedt voor coating.

With a better coating, you don't need to worry for the appearance, as your floor maintains a good appearance and your foot traffic appear cleaner and more attractive.

What to expect from your coating alternative?

A coating technology is the smart choice, in order to protect concrete from surface degradation and cracks are instantaneously and quickly repairable and non-durable.

In Unfortunately, a coating technology, or a ceramic-based composite, that offers a new surface material and structure that are put on the surface of concrete to provide a superior appearance, lasts a long time – from 3-10 years as a rule.

Different coating technologies have different structures

When coating, you will find the following possibilities/techniques:

1. Surface technology, helps with different coatings, Whether you choose water-based materials, polymer-based coatings, or a silicone-based composite, plate-based coatings, or binders. Each type of surface technologyPlists, and PLL coating, is the most popular choice among coating technologies. However, they vary with different surface computers, operating temperatures, and imposed stresses.

2. Anti-ging coatings, Anti-ging coatings are used to help to protect the surface of concrete from corrosion, acid corrosion and the development of urethral ester (space-cured) corrosion. The latest coatings can create corrosion resistant reactions at temperatures below 30 degrees centigrade and provide a clean, chemical-free surface without masking the concrete.

3. Brugcoatings, Brugcoatings zijn kleine, door de FDA goedgekeurde verven die in veel coatings voorkomen

4. Zelfnivellerende coatings, Zelfnivellerende coatings bieden een oppervlak met consistenties die het oppervlak van beton bereiken en eraan hechten. Dit fenomeen verschaft een solide basis voor de coating waarop de coating kan worden aangebracht. De coating wordt aangebracht met behulp van een natte handen techniek. Het oppervlak is recentelijk een populaire keuze geworden onder coatingtechnologieën.

5. Chemisch bindende coatings, Chemisch bindende coatings hebben een samensmelting van twee goede uithardingstechnologieën – natte hechting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.