Belastingconsulent

Belastingadviseur Tilburg

Wanneer een onderneming een due diligence belastingconsulent inhuurt of wanneer een onderneming een belastingconsulent inhuurt, soms een combinatie van:- Salarissen (soms bedragen die oplopen tot 100.000 per jaar).

– Terugbetaling van vaste kosten die kunnen worden gefinancierd door boekhoudkundige, juridische en andere ondersteunende diensten in natura (accountant, audit in vele gevallen).

– Gewoonten veranderen naarmate zowel de inkomsten als de kosten stijgen.

– Belastingwetten van verschillende landen werken op elkaar in en de belastingautoriteit verandert.

– Verwacht geen deskundige kennis over elk klein hoekje van het belastingrecht en de fiscaliteit. Sommige kleine plaatselijke operationele regels kunnen als beïnvloeding door cliënten worden aangemerkt.

– Vermogens- of successierechten zijn altijd aan de orde. De meeste belastingvraagstukken kunnen alleen worden behandeld door erkende belastingadviseurs.

– Voor grote belastingbedragen kunnen trusts en andere structuren nodig zijn.

– Bedrijfsstructuren veranderen van tijd tot tijd en de belastingstructuren moeten regelmatig worden bijgewerkt om ze in overeenstemming te brengen met de recente wetgeving.

Een typische geautomatiseerde lifestyle belastingvoorbereider stuurt 7 of 8 aangiften per jaar en de volumes zijn zeer hoog, het betekent dat hij tijd moet besteden aan het vergelijken van de kwaliteit van de aangifte met anderen en ervoor zorgen dat eventuele fouten worden gecorrigeerd om een zeer slechte fiscale situatie voor de belastingbetaler of voor het bedrijf te voorkomen. Daarom moeten er belastingconsulenten zijn om mensen te helpen wanneer, ’s winters wanneer de belastingaangifte verschuldigd is, het te laat is.

Dus hoe weet u dat u een belastingconsulent of diensten voor de waardebepaling en invordering van facturen moet inhuren? U moet kennismaken met de Turtle Traders of de fiscale oplichters. Dit zijn bedrieglijk grote belastingaangifte opstellers via het internet die de financiële gegevens van een geselecteerd aantal klanten als hun middelen nemen en ze aan het werk zetten.

Er zijn een paar waarschuwingssignalen

Er is een moratorium over het internet en zijn nut als informatiebron. Er is een flauw gezegde dat luidt dat je de belastingman kunt ontlopen door om hem heen te lopen in plaats van zijn kantoor binnen te gaan. Welnu, daar zit enige waarheid in. Er zijn ook verschillende nadelen aan het internet.

In de eerste plaats is het geen probleem als er maar een paar mensen op de site zijn geregistreerd, maar als het aantal toeneemt, veroorzaakt dat een aantal problemen. Dit is bijvoorbeeld wat er gebeurt:

1. De site-eigenaar neemt de credit card nummers en andere informatie van geregistreerde mensen en stuurt het naar een aantal offshore locaties. Het enige doel is om geld te sturen. Dus in plaats van de verkoop van de producten, betalen ze de verkopers meestal vooraf. De mensen die het geld ontvangen betalen een commissie van ongeveer 20% of meer. Ze verdienen geld op vele manieren; belasting over de toegevoegde waarde, betaling met kredietkaart, cash back enzovoort. Ook al brengen ze geen geld in rekening, ze verdienen wel geld. Bovendien kunnen ze overal ter wereld werken en legaal geld verdienen. Er zijn verschillendeana belastingconsulentenbedrijven die op het internet opereren die belastingadvies proberen aan te bieden, maar nooit een echte belastingconsulent bijstand proberen te verlenen. Daarom willen zij hun diensten niet per e-mail of per telefoon aanbieden.

Dus wat kun je doen om erachter te komen of de belastingadviseur goed is? Wel, het eerste wat ik zou doen is kijken naar hun honorarium. Probeer er een te vinden die op commissiebasis wordt betaald. Zij bieden advies over belastingen, onroerend goed en andere winstgevende gebieden, maar rekenen geen geld op basis van de geleverde dienst. Sommigen van hen rekenen ook voor hun tijd, maar dat is meer specifiek dan dat ze op een bepaald gebied werken. Uiteindelijk vind ik dat zij wel de beste belastingadviseur zijn die er is.

Om te weten of een externe adviseur uw belastingen voorbereidt, hebt u het volgende nodig: Een schatting van uw belastingen, want het is niet altijd zo eenvoudig. Let op het verzwijgen van bezittingen en bezittingen die zijn vrijgesteld van de belasting. Een schatting van hoeveel tijd u zult besteden aan het verlengen van de tijd die u kunt claimen voor specifieke zaken zoals het claimen van niet-opgeëiste fondsen enzovoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.